Vezi ce rame de ochelari de soare sunt în vogă în toamna 2022

Vezi ce rame de ochelari de soare sunt în vogă în toamna 2022
Pasionații de modă știu că o pereche de ochelari de soare reprezintă un accesoriu important în ținutele lor, indiferent de sezon. Pe lângă celebrele eșarfe și pălării, vedetele toamnei, ochelarii de soare sunt piesa de rezistență din arsenalul vestimentației. Așa se face, că și anul acesta, este de bun augur să iei în considerare cele trei modele de ochelari de soare cu lentile polarizate de la eOpticon. Dacă îți propui să fii apreciată și să îți pui în valoare imaginea, atunci iată ce designuri de ochelari merită să abordezi!

Puțină inspirație de toamnă este tot ce ai nevoie pentru a fii mereu trendy și gata să emani energie în zilele blânde ale toamnei!




Ochelari de soare cu rame subțiri din metal 

Acest model de ochelari cu lentile polarizate conferă un grad de eleganță supermă look-ului tău și se pliază pe toate stilurile de îmbrăcăminte. În anul 2022, finisajul din metal, cu un aer nobil are o acoperire anticorozivă, fapt care crește îi gradul de rezistență. Brandurile de lux care realizează asemenea modele extravagante de ochelari de soare sunt considerate luxuriante. Adeseori, ramele accesoriilor de vedere te pot surprinde într-un mod fabulos pentru că sunt placate cu aur, argint sau platină. eOpticon îți recomandă acest tip de rame metalice, mai ales atunci când simți un disconfort vizual, generat de ramele mult prea groase ale modelelor vechi de ochelari de soare. Așadar, și toamna aceasta ai ocazia să îți păstrezi frumusețea aspectului fizic. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, atunci este musai să ne vizitezi online și să vezi care sunt modelele disponibile.

Ochelari de soare cu ramele albe, realizate din plastic

Fiindcă sunt ușoare și transmit un vibe retro, adolescenții sunt publicul țintă tocmai pentru că, ei sunt în căutarea unor elemente cât mai impresionate! Aceștia sunt îndrăgostiți de modelele vintage de ochelari de soare care au renăscut pe scena modei. Nu doar ramele albe sunt în vogă, ci și nuanțele stridente pentru că reușesc să eclipseze piesele vestimentare, în special cele destinate pentru un party. eOpticon te sfătuiește să alegi, fără să mai stai pe gânduri, un asemenea model de ochelari de soare care să îți sublinieze spiritul libertin și caracterul îndrăzneț, pregătit de orice fel de provocare. Descoperă cu ce tipuri de rame te așteaptă pe eOpticon.



Ochelarii cu ramele masive care dau efectul de oversize

Acest model de ochelari, evergreen nu va fi niciodată ocolit de către iubitorii de fashion care aspiră la un strop de dramatism atunci când își fac apariția în public. Tocmai, acesta este rolul unui asemenea model îndrăgit de toate vedetele care adaugă o doză de mister vestimentației. Butterflly style este unul dintre cele mai cunoscute modele de ochelari de soare din această categorie care se remarcă prin lentila decupată asimetric, lată spre tâmple, apoi îngustă spre nas. Diferit, nu? Într-adevăr, cadrul ochelarilor de soare este vedeta și principala atracție a acestor ochelari de soare cu lentile polarizate ce este corect stilizat, astfel încât să dea impresia unui fluturaș. Nu există limite  pentru a purta modelul oversize, considerat elementul potrivit pentru a-ți accesoriza toate ținutele de zi cu zi. Specialiștii eOpticon au selectat pentru tine câteva branduri consacrate spre care poți să îți îndrepți atenția.

Iubește din plin și vibrează de fericire pentru că eOpticon este alături de tine! Alegerea unor accesorii de vedere este o etapă esențială! Contactează-ne și noi încercăm să îți personalizăm chiar și perechea dorită!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!