Totul despre lentilele fotocromatice. De ce le adoră toți?

Totul despre lentilele fotocromatice. De ce le adoră toți?

Totul despre lentilele fotocromatice. De ce le adoră toți?

Din experiența noastră, am constatat că ne place să fim cât mai deosebiți printr-un look de la care cu greu îți mai iei ochi. Femei sau bărbați, cu toții își doresc un singur lucru de la outiftul lor: să fie în centrul atenției. Trebuie să recunoaștem că doar câteva complimente îți redau încrederea în tine și îți reamintesc că trebuie să arăți bestial la orice vârstă. Acum că știm la ce aspirăm majoritatea dintre noi, echipa Eopticon a găsit soluția pentru a te simți confortabil în orice sezon. Știm că o pereche de ochelari îți transmite acel aer aparte, dar ce spui de o pereche cu lentile fotocromatice? Ei bine, acum ne oprim asupra acestui model, vedeta de astăzi pe care te invităm să o cunoști mai în detaliu.
 

Dar ce sunt și de ce sunt mereu și mereu la modă
 

Știai că lentilele fotocromatice se mai numesc și lentile heliomate? Super puterea lor este că reacționează imediat la radiațiile UV prin modificarea nuanței. Nu sunt ca o pereche de ochelari cu lentile de protecție, ci au proprietăți de fotocromism. Culoarea lor se închide până la 90% atunci când iau contact cu lumina solară. Razele sunt inamicul lor numărul 1, iar din acest motiv, acum la începutul primăverii este momentul să te gândești la o pereche de calitate pe care o găsești la Eopticon. Ești în siguranță pe timpul zilei și simți că viața este mai ușoară doar cu o singură pereche de ochelari cu lentile fotocromatice.


Află cum reușesc să îți protejeze 100% vederea
 

Cu o singură pereche de ochelari ai parte de două mari avantaje. Știi că multă lume, se mândrește că deține două perechi de ochelari? Acest fapt este de domeniul trecutului, deoarece ochelarii cu lentile heliomate sunt special realizate în lupta cu soarele și își revin la forma inițială după ce radiațiile UV dispar. Mai mult, atunci când ești pe punctul de a cumpăra un asemenea model ai grijă la câteva aspecte care fac într-adevăr diferența. Calitatea lentilelor fotocromatice este analizată prin prisma tranziției de la o culoare la alta. În general, tot procesul durează câteva secunde 15 și ajunge până la câteva minute. Acest model de lentile super eficient se bucură de mai multe culori, dar echipa noastră îți recomandă să optezi pentru gri sau maro. Cele două nunațe menționate se pliază pe tot felul de activități și nu sunt pretențioase. Spre exemplu, modelul maro se închide aproximativ până la 85% în timp ce lentilele gri ajung cu brio până la 92%.
 

Acum despre funcționaliatea unei astfel de lentile
 

Pe lângă un look atractiv este bine să știi ce porți sau în ce măsură te ajută sau chiar dăunează. Partea bună este că în acest context, ochelarii de soare îți oferă doar sănătate. Ei bine, dacă încă nu ești întocmai convins să alegi un model heliomat, lasă-ne pe noi să îți argumentăm de ce este indicat să fii în rândul celor care deja își etalează imaginea cu o asemenea pereche. O lentilă heliomată are în compoziție molecule organice pe bază de carbon. În acest mod își mențin structura atunci când intră în contact cu razele ultraviolete. Dacă ai și un job care necesită doar sarcini pe computer, atunci fără discuții ai nevoie de un astfel de model ce are încorporat și un filtru pentru astfel de dispozitive.

Economisește banii inteligent! În cazul în care ai nevoie de recomandări medicale te invităm să consulți un oftalmolog, în timp ce Eopticon te așteaptă cu drag să îți livreze modelul preferat.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!