Tot ce trebuie să știi despre asortarea ochelarilor

Tot ce trebuie să știi despre asortarea ochelarilor

 



Ochelarii sunt un accesoriu la care se aplică libertatea modei și exprimării. Cu toate acestea, există câteva reguli de bază ce trebuie luate în considerare atunci când te gândești la asortarea ochelarilor.

Stilul casual 

Forma și dimensiunea feței este un factor important pentru alegerea ochelarilor. Aspectul dublu încadrat cu lentile nuanțate ar putea face o opțiune interesantă pentru ochelari. Cămășile și tricourile în culori pastelate se potrivesc bine cu asortarea ochelarilor cu ramă mare sau cu ramă dublă. Cămășile în carouri și o pereche de pantaloni scurți sau blugi împreună cu un aviator simplu cu rame aurii fac, de asemenea, trucul. Îndrăznește și joacă-te cu moda în felul tău, află mai multe aici.

Stilul retro în asortarea ochelarilor

Se întorc stilurile anilor 70’-80’ dar cu o nota modernă! 

Ochelarii metalici cu fir auriu sau cei supradimensionati revin la modă însă pentru acel look clasic, păstrați-vă ținuta subtilă și elegantă. Ochelarii retro sunt un accesoriu important, fiind potriviți pentru orice ocazie și ținută. Populari printre vedete precum Lindsay Lohan și Scarlett Johansson, acest tip de ochelari poate fi ușor asortat cu diferite tipuri de îmbrăcăminte: imprimeuri florale, rochii, pantaloni scurți, atât ținute simple cât și elegante. Întoarcerea la aceste modele retro se observă cel mai bine la firme precum Vogue și Ray-Ban.

Stilul formal

Ramele clasie și discrete sunt cea mai bună opțiune pentru orice tip de costum. Este recomandată totuși evitarea combinațiilor de culori puternice și a modelelor extravagante. Ochelarii trendy cu rame negre sunt destinate aspectului formal. O altă potrivire ușoară pentru orice aspect formal sunt lentilele cu gradient aproape transparent, care pot adăuga o cantitate potrivită de suavitate personalității tale. Îmbrăcămintea formală în nuanțe clasice de albastru, gri, negru ar trebui accesorizată cu rame de bază, clasice.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!