Poze memorabile la sky cu o pereche chic de ochelari de la Eopticon

Poze memorabile la sky cu o pereche chic de ochelari de la Eopticon

Pregatește-te pentru o experiență de neuitat pe pârtia de sky în ultima lună a sezonului de iarnă. Pune pe tine doar 3 straturi de haine și completează-ți ținuta cu o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate de la Eopticon. Protejează-ți corpul, mâinile, capul și ochii. Noi ne oprim la ultimul aspect și anume vederea, fiindcă avem idei numai bune de pus în aplicare. Știm cum să îți asortezi ținuta și cum să faci față soarelui și zăpezii care parcă urmărește să te orbească. Pentru iubitorii de sky, alegerea unei perechi de la Eopticon este un pas pe care nu trebuie să îl treci cu vederea, la propriu vorbind. Există atât de multe modele care impresionează prin formă și culoare, însă un începător nu ar sta pe gânduri și ar alege acel design spectaculos. De departe, face o greșeală care îl va costa. Cei care practică sporturi de iarnă au deja experiența alegerii unor accesorii profesionale atunci când își fac bagajul pentru sky.

Acordă atenție acestor detalii pe care Eopticon le-a pregătit!

Probează mai multe modele de ochelari de soare și analizează lentilele

Când schiezi, inevitabil ai nevoie de o pereche de ochelari, deoarece reflexia soarelui pe zăpada albă ca spuma laptelui este foarte deranjantă. Nu doar că te pui pe tine în pericol, dar și ceilalți iubitori de sporturi extreme sunt afectați. Poate ai văzut că mai nou strălucirea zăpezii sau reflexia razelor pe pătura albă se mai numește și efectul glare ce îți reducere vizibilitatea. Și acum ajungem la faimoșii ochelari de soare cu lentile polarizate, ideali pentru astfel de condiții. Protejează-ți ochii de razele UV și evită să ajungi la oftalmologie. La Eopticon găsești ochelari de soare cu protecție UV 100% ce au lentile ușoare și flexibile.

Stai neînfricat în fața vântului cu perechea potrivită

Când ești pus pe aventură pe pârtia de schi, vântul îți poate strica putin planurile. Chiar și particulele de praf te pot deranja fiindcă îți afectează ochii care imediat încep să lacrimeze. Siguranța este pricipala caracteristică a unor accesorii de vedere. Pentru a evita astfel de neplăceri, optează pentru un model de lentile din policarbonat, care din experiența clienților noștri, fac față unui eventual impact și rezistă foarte bine la astfel de șocuri. Mai mult, previn riscul ca să fii rănit de cioburile din lentilele ochelarilor. Schiază fără griji la viteze mari și echipează-te asemeni unui specialist din magazinul dedicat Eopticon.
 


 

Modele chic de ochelari cu vederea periferică potrivită

Experiența ta se învârte în jurul unui singur lucru. Ochelarii de soare cu lentile polarizate sunt un must have pe munte. În acest cadru, recomandăm să te oprești asupra unu model care îți permite să ai un câmp vizual de 180 de grade. Spre exemplu unul cu lentile periferice care nu creează disconfort și nu aburesc ușor. Nici nu simți cu ce viteză trec pe lângă tine schiorii sau snowboarderii. Ai nevoie să vezi clar în lateral și vederea să nu îți fie blocată. Eopticon te sfătuiește să îi probezi cu casca și să îți dai seama dacă ai parte de o vedere amplă și de o vizibilitate excelentă.

Profită de ultimele zile de iarnă și creează amintiri de neuitat cu o pereche de calitate de ochelari de soare ce au lentile polarizate. Descoperă brandurile tale preferate și realizează o achiziție care să se merite. Cu Eopticon te bucuri de precizia pârtiei de sky și eviți să faci investiții neinspirate.

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!