Ochelarii de Soare, un Trend sau o Necesitate?

Ochelarii de Soare, un Trend sau o Necesitate?

 


Ochelarii de soare datează de sute de ani, iar scopul utilizarii lor a evoluat în timp, asemeni formelor, tehnologiilor și modelelor dezvoltate. 
🕶Astăzi sunt văzuți în mare parte ca o piesă indispensabilă outfit-ului nostru, mai ales în perioada verii, dar, oare, aceștia sunt și o necesitate pentru sănătatea noastră?!

Suntem siguri că fiecare persoană deține cel puțin o pereche de ochelari de soare, pe care o folosește precum un accesoriu vestimentar, de cele mai multe ori în timpul anotimpului cald. 😎🌞
Valoarea lor din punctul de vedere al modei a fost promovată de-a lungul timpului de către marile case de modă internaționale, fiind incluși ca și accesoriu esențial în colecțiile de sezon lansate 👉fapt ce a dus la considerarea acestora precum un trend.

Încă din anii 1300, ochelarii de soare erau utilizați de către judecătorii chinezi, pentru a-și feri expresia ochilor de inculpați în timpul proceselor de judecata. 

Astăzi,

👉dacă ai o zi proasta
👉ești obosit
👉ai cearcăne 
👉sau poate nu ai avut timp sau chef să te machezi și ești nevoită să ieși din casă, ochelarii de soare pot fi un accesoriu care te ajută să acoperi aceste „imperfecțiuni” de moment, ferindu-ți privirea de ochii curioșilor👀 și oferindu-ți încrederea de care ai nevoie. 💋

Totuși, mult mai importantă este sănătatea, iar ochelarii de soare au o compotentă esențială în protecția ochiului: îl feresc de lumini puternice. 

🌞Lumina soarelui este tot mai periculoasa pentru noi și poate să atace ochiul până la un nivel destul de mare 👉din acest motiv, este necesar să folosim ochelarii de soare chiar și pe timpul iernii❄️ – deși ei sunt asociați cu vara, cu mersul la plajă sau cu ținutele „estivale”.

👉Lentila ochelarilor trebuie să fie tratată cu filtru UV. Atunci când îți cumperi o pereche de ochelari de soare, verifică dacă au acest filtru și ia-l în considerare ca fiind un atribut esențial. ✔️

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!