Ochelarii de soare, accesoriul dintre necesitate și modă

Ochelarii de soare, accesoriul dintre necesitate și modă

Multă lume percepe ochelarii de soare ca fiind un moft sau acel accesoriu chic care îți conturează o imagine ce ascunde un caracter cu un spirit impunător. Într-adevăr, atunci când te afișezi cu o pereche de ochelari de soare, simți că ai mai multă încredere în tine și te vezi ca și o persoană demnă de admirat. Nimic de contestat până aici, însă ochelarii de soare sunt și o necesitate dacă discutăm de un model cu lentile polarizate care împiedică radiațiile solare, nocive ochiilor. Un astfel de accesoriu este potrivit în toate cele patru sezoane! Un concediu la sky sau o drumeție la munte, cer inevitabil o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate și de calitate.
 

Eopticon îți dezvăluie motivul pentru care este recomandat să ai la tine acest accesoriu modern, present în lumina reflectoarelor, deoarece își lasă amprenta și asupra sănătății vizuale.
 

Protecție garantată împotriva soarelui
 

Razele solare sunt benefice pielii noastre, dar cu măsură, însă nu putem să confirmăm acest lucru și în cazul vederii. Din păcate, radiațiile UV afectează ochii atunci când privești pentru câteva secunde în direcția soarelui sau razele sunt reflectate în nisip și zăpadă. Expunerea îndelungată în fața soarelui dezvoltă o serie de afecțiuni oculare, iar cataracta apare în aproximativ 20% dintre persoanele care stau la bronz și uită să poarte și o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate.
 

Acest studiu a fost realizat de către cercetătorii din cadrul National Eyes Institute din SUA! Fără să sesizeze pericolul de afară, copiii nu ezită să privească la soare în timp ce sunt expuși la pierderea acuității vizuale și apariția corneei. Ai grijă de întreaga familie, de la mic la mare cu ochelari de soare cu lentile polarizate de la Eopticon care îți oferă sfaturi în selectarea unor modele de ochelari de soare cu protecție solară pentru fiecare membru al familiei!
 

Îți ferește ochii de impuritățiile din exterior
 

Atunci când mai ai un pic și ești pe punctul de a pune în coș acea pereche care ți-a “furat” privirea, vezi dacă reușește să îți ofere și protecție împotriva impuritățiilor din aer. Ochelarii de soare cu lentile polarizate sunt atât un accesoriu de modă, cât și un scut de protecție dintre ochi și mediu. Particulele de praf afectează vederea și îți provoacă tot felul de iritații și disconfort la ochi. De aceea, analizează cu atenție dacă razele solare sunt filtrate cu adevărat și dacă modelul selectat prin designul său reușește să facă față condițiilor meteo. Brandul românesc, Eopticon comercializează doar modele certificate care se axează pe asigirarea sănătății ochiului, indiferent de sezon.
 

Perechea potrivită de ochelari de soare este ca o barieră între tine și…gura lumii
 

Ți s-a întâmplat vreodată să te trezești indispus și să nu ai chef să dai explicații nimănui despre starea ta de spirit? În general, femeile se confruntă cu această situație, ori cu lipsa unui machiaj în acel moment. Pentru a estompa comentariile mai puțin plăcute despre acel moment nepotrivit pentru tine, salvarea este perechea de ochelari, proaspăt trimisă de Eopticon. Acum că ai parte de intimitate, poți să parcurgi fără griji și spre restul zilei.
 

În viziunea ta care este percepția ta despre o pereche de ochelari de soare? Noi credem că modelele de la Eopticon sunt practice și atractive oricând ai nevoie de o pereche care să îți garanteze protecție împotriva razelor UV.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!