Ochelarii cu lentile polarizate

Ochelarii cu lentile polarizate

Ochelarii cu lentile polarizate, un must have pentru șofat
 

Atunci când ești pus în ipostaza de șofer, nu uita de ochelarii cu lentile polarizate, un accesoriu necesar nu doar în zilele de vară, dar și în cele de iarnă. Ți s-a întâmplat vreodată să te concentrezi la drum și imediat să privești în oglindă? Da, iată cum și-au făcut apariția ridurile neplăcute. Condusul se poate dovedi a fi o activitate destul de solicitantă dacă nu te pregătești temeinic. Șofatul cere inevitabil o pereche de ochelari de la Eopticon care te feresc de razele orbitoare. Aceștia elimină gradul de oboseală din timpul condusului și îți asigură protecție maximă în fața radiațiilor UV. Bucură-te de frumusețea călătoriei și de compania de alături fiindcă lentilele polarizate îți asigură un confort vizual mărit.



Alege un model versatil cu lentile de mari dimensiuni
 

Pentru drumurile lungi optează pentru acei ochelari care se remarcă prin lentile mai mari ce acoperă forma ochiul și oprește pătrunderea razelor de soare. Lumina intră atât de ușor și prin partea laterală încât nici nu realizezi disconfortul condusului. Ei bine, pentru ca să îți găsești perechea ideală de ochelari, mizează pe un model cu rame finuțe. Brațele nu trebuie să îți diminueze vizibilitatea pentru că în cele mai multe cazuri, cei care au rame late sau groase pot să blochează vederea periferică.



Lentilele polarizate nu te lasă să te simți încordat la volan
 

Ei bine, atunci când discutăm despre condusul unui autoturism, aducem imediat vorba și despre siguranța ta și a pasagerilor. Deși au un preț mai mare, acest model de ochelarii ies în evidență prin calitatea lentilelor polarizate. Riscul de a te confrunta cu unele neplăceri generate de reflexia din parbriz sau de asfaltul umed este în mare măsură redus. Ai parte de un cadru întunecat cu un contrast mai bun și un grad de claritate excelent. Eopticon te sfătuiește să iei în calcul o astfel de pereche, net superioară comparativ cu alte modele de ochelari. Ochii tăi nu se mai simt deloc obosiți și mai presus de toate, tu ca și sofer nu te forțezi să distingi ceea ce ai în fața ta.



Culorea lentilelor este vitală pentru vedere
 

În timpul orelor de condus, vederea este supusă unui efort semnificativ și este nevoită să proceseze toate informațiie într-o secundă. Datorită tehnologiei cu care este încorporat, acest tip de ochelari te ajută la menținerea sănătații ochiului. Au demonstrat o eficiență de zece ori mai mare comparative cu cei clasici. În special, acum în zilele însorite când lumina este mai puternică, oftalmologii te încurajează să optezi pentru o pereche de lentile în nuanțele maro, negru sau verde închis. Tot ei susțin că un asemenea model cu lentile închise este indicat și pentru condițiile meteo imprevizibile. Pe de altă parte, te ajută să focalizezi imediat semnele de circulație sau eventualele obstacolele fără niciun fel de perturbări și nu alterează paleta de culori din natură.
 

Descoperă o pereche de ochelari care se integrează perfect și în stilul tău vestimentar și ține cont de cele trei sfaturi. Forma, culoarea până și tipul lentilei sunt cele care te influențează în orele în care ești la volan.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!