Ce ochelari de soare să alegi pentru drumeții sau relaxarea sub cerul liber

Ce ochelari de soare să alegi pentru drumeții sau relaxarea sub cerul liber

Ei bine, când vine vorba de o aventură montană, nu ai cum să reziști tentației de a explora noi locuri sau de a admira peisaje incredibile, poate neatinse de o, în 2022. Cu entuziasm îți anunți prietenii că urmează o evadare pe cinste din cotidian și te apuci de planificat o drumeție pe care să o povestești și nepoțiilor tăi. Nici nu mai încape vorba, că ai nevoie de un echipament special de munte care să te asigure că te reîntorci teafăr și nevătămat acasă.
 

Să pornim la drum! Începe cu începutul: alegerea accesoriilor potrivite pentru o ieșire cum numai tu știi să îi dai o notă aparte. Eopticon îți propune să îți adaugi pe lista de dorințe o pereche de ochelari cu lentile polarizate, perfecți pentru munte. Lentilele anti UV îți protejează vederea și reduc acel efect enervant de orbire. Datoriă acestui model, reușești să distingi mult mai bine culorile contrastante ale peisajului.
 

3 motive pentru care primăvara aceasta este bine să ai în la vedere ochelari speciali pentru plimbările montane.
 

Au rame ușoare care îți oferă lejeritate
 

Eopticon te îndeamnă să cumperi un model de ochelari cu lentile polarizate și cu rame din plastic care să nu îți perturbe cheful de mișcare atunci când simți că nu mai ai strop de putere, iar transpirația a luat-o razna. Pe munte, confortul este cheia relaxării! Însă, dacă nu îți place recomandarea noastră, mai ai o variantă! Ramele metalice sunt în centrul atenției fiindcă au o greutate redusă, dar se pare că nu sunt cea mai bună variantă fiindcă se încălzesc de la lumina soarelui. Mizează pe confort cu o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate care să fie foarte bine fixate pe față. Este esențial să fie stabili în cazul unei sărituri, iar un model cu brațe ce au capetele din cauciuc este tot ce ai nevoie.



 


Alege ochelari de soare cu lentile polarizate care se adaptează ușor condițiilor meteo
 

Specialiștii recomandă să alegi un model din categoria 3 și 4 care sunt recomandați pentru provocările dintr-o drumeție pentru că te ajută să te bucuri de hobby-ul tău. Primele două categorii de lentile sunt mai soft, însă ultimele sunt special concepute pentru asemenea activități. Spre exemplu, lentilele din categoria 3 sunt adorate pentru că reușesc să se adapteze la soarele puternic și îți asigură protecție maximă. Cele din categoria 4 sunt indicate pentru condițiile extreme care te ajută când te afli la altitudini înalte și reduc în proporție de 97% luminozitatea și efectul de orbire.
 

Lentilele polarizate sunt un must have în excursia ta
 

Eopticon te inspiră cu modele care sunt asemeni unei bariere între ochii tăi și razele UV. Apără-ți vederea prin filtre speciale care acționează instant asupra razelor ultraviolete, caracterizate de o lungime de undă mărită. Nu doar că sunt indicate pentru zilele caniculare, dar îți protejează vederea de reflexia luminii. Dacă ai în plan să ajungi până la un ghețar, unde zăpada te întâmpină, poți pleca liniștit, deoarece reflexiile orbitoare sunt eliminate.
 

Absolut toate modelele disponibile în magazinul online, se remarcă printr-un design interesant care este practic și se pliază pe gusturile celor pretențioși!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!