Mai ai puțin până la concediu! eOpticon te sfătuiește să îți alegi o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate

Mai ai puțin până la concediu! eOpticon te sfătuiește să îți alegi o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate
Este bine să fii echipat și să ai de toate în minivacanța pe care ai planificat-o încă de la începutul anului. Bagajul de concediu va avea de toate! Începând de la haine, fel de fel de creme și până la diverse accesorii, unele necesare, altele doar pentru liniștea proprie. Ochelarii de soare cu lentile polarizate rămân în topul listei, deoarece reușesc să te protejeze 100% de razele solare. Tu și familia ta trebuie să aveți mare grijă și la praf atunci când se pornește un vânt. eOpticon consideră că purtarea ochelari de soare trebuie să fie o necesitate și atunci când ești pus în ipostaza de șofer. Practic, tu ești responsabil de viața pasagerilor, iar din acest motiv echipa eOpticon te ajută să îți alegi perechea perfectă de ochelari de soare cu lentile polarizate pentru șofat! Creează-ți un obicei sănătos și reduce de pe acum, acuitatea vizuală cu aproximativ cu 30%!

 

Vacanța ta depinde de bunăstarea ochilor! Prețuiește-ți în fiecare moment vederea

 

În general, ochii obosesc atât de rapid, mai ales când ești concentrat și astfel, nu realizezi că ai nevoie neapărat de un filtru de protecție. Am constatat faptul că razele nocive ale soarelui pot pătrunde ușor în ochi și prin părțile laterale ale unei perechi de ochelari. Pe parcursul orelor petrecute în mașină, este posibil să te confrunți cu un grad de disconfort. eOpticon te încurajează să alegi un model de ochelari de soare cu lentile polarizate cu rame late care nu optureză vederea periferică. În magazinul online sunt șanse reale să îți găsești un asemenea model pe care să îl porți mereu cu drag în vacanță. Garantăm originalitatea fiecărui produs!
 

Ochelari de soare cu lentile în degrade! Fii la modă și în siguranță totală
 

Unul dintre modelele dragi nouă este cel fabricat în două nuanțe. Lentilele graduale te ajută extrem de mult la vizualizarea semnelor de circulatie. Spre exemplu, am selectat trei nuanțe care îți mențin sănătatea ochilor. Noi ne-am gândit la culori precum: maro, gri sau verde. Ochelarii de soare cu lentile polarizate pot să înlăture imediat, acele reflexii de lumină deranjate care perturb claritatea câmpului vizual! Lentilele graduale sunt indicate șoferilor. 

Ele acționează împotriva razelor UV și îți oferă o mai buna vizibilitate în trafic. Dacă până acum, culoarea juca un rol estetic, ei bine la acest tip de lentile nuanța influențează gradul de atenție.
 


 

Cum să ai grijă de ochelarii de soare cu lentile polarizate în vacanță
 

 

În concediu, lași grijile deoparte și încerci sa te relaxezi cât mai mult! Cu toți știm că lucrurile materiale nu mai contează, chiar dacă vorbim despre noua ta pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate. Însă, este bine să îți amintești că ai nevoie de acest accesoriu și la întoarcere! eOpticon îți oferă o serie de sfaturi utile pentru o mai bună îngrijire a ochelarilor de soare cu lentile polarizate.
 

  1. Nu îi lăsa pe bordul mașinii pentru că temperaturile ridicate afectează calitatea lentilelor. Tratamentul aplicat pe suprafața acestora își pierde din proprietăți;

  2. Când nu îi porți, așează-i imediat in tocul lor de protecție, astfel încât rama și lentilele să fie la un loc sigur;

  3. Utilizează doar soluții indicate pentru curățarea lentilei și sterge-i cu o lavetă moale din microfibră.

 

Bucurie mai mare nu e decât cea când pleci în concediu nu există în zilele de vară! Dar pentru a spori gradul de confort, ia cu tine și o pereche de ochelari de la eOpticon care să împiedice total pătrunderea luminii solare in privire!

 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!