eOpticon te învață cum să îți relaxezi ochii obosiți

eOpticon te învață cum să îți relaxezi ochii obosiți

Lumina albastră a dispozitivelor digitale este direct responsabilă de sănătatea ochilor care devine din ce în ce mai precară. Aceast pericol nociv conduce la îmbătrânirea prematură a vederii, deoarece creează leziuni oculare, dacă nu te îngrijești de acest aspect. Ochelarii de vedere sunt una dintre soluțiile recomandate care pun capăt tulburărilor de somn. Este indicat să faci pauze și să îți relaxezi ochii pentru că lumina monitoarelor pătrunde mai profund în retină comparativ cu razele UV care afectează pielea. Pentru a evita deteriorarea cristalinului, acțiune care impulsionează formarea cataractei, Eopticon ți-a pregătit o serie de sfaturi practice pentru a întreține cât se poate sănătatea vizuală.
 

Sfatul 1: Pauzele mici și dese, cheia marilor succese
 

Una dintre regulile de bază pentru păstrarea sănătății ochiului este pauza! Poate că oftalmologul ți-a adus la cunoștiință principiul 20-20-20. Conform acestuia o dată la 20 de minute este bine să privești în altă parte, apoi să clipești de 20 de ori pentru umezirea ochilor, iar ultimul pas este să privești spre un obiect îndepărtat aflat la 20 m. Pe lângă această recomandare, ai în vedere și o pereche de ochelari cu lentile de protecție care te ajută să filtrezi lumina ecranului digital. Să nu mai spunem că un adult petrece în medie în jur de 11 ore pe zi în fața unui dispozitiv. Omul modern, ia telefonul un-doi în mână, indiferent că se află la masă, la job sau în timpul liber, el știe că toate răspunsurile se afișează pe ecranul digital.


 

Sfatul 2: Masează-ți ochii de două ori pe zi
 

În timpul pauzelor de masă, alocă-ți un minut pentru îngrijirea ochilor. Știai că un masaj reușește să elimine vederea încețoșată? Printr-o bătaie foarte lentă cu vârful degetelor, zona ochiilor se calmează, iar efectul este și mai liniștitor dacă ai la îndemână o cremă de la farmacie specială care îi dezmorțește. De asemenea, poți să așezi două degete la extremitatea ochiului pe care să le miști încet și circular. Acest ritual este indicat seara, înainte de culcare. Tot din acest pas face parte și relaxarea ochiilor cu ajutorul unor felii reci de castravete, așezate pe pleoape. Dacă nu ai la îndemână leguma verii, atunci sunt perfecte și două pliculețe de ceai. Mușețelul este o idee excelentă. Aplică câte un pliculeț răcit la frigider pe ochi și stai zece minute nemișcat. Nu uita că la fiecare oră este recomandat să te deconectezi 15 minute de la activitatea ta.
 

Sfatul 3: Selectarea unor lentile de vedere sau lentile de contact de la Eopticon
 

Ochiul este cel mai activ organ, iar dacă este extenuat, inevitabil te confrunți cu spasme oculare sau roșeața inestetică din jurul irisului. La Eopticon, relaxarea vine la pachet cu grija maximă pentru vedere fiecărui client care poate cere o pereche de ochelari preferențială. Dacă nu te încântă ideea purtării unor ochelari cu rame, atunci ai la dispoziție lentilele de contact sau lentilele de vedere care oferă confort ochiului, elimină stresul ocular și îl oxigenează. Pe lângă aceast sfat, Eopticon te încurajează să îți ajustezi luminozitatea ecranelor și să adopți o postură a corpului confortabilă și cât mai corectă. În mai toate articolele de specialitate este recomandat ca ochiul să fie la o distanță de un braț față de monitor. În acest fel, reușești să focalizezi imaginea clar, iar privirea să fie orientată în jos atunci când lucrezi ore în șir la un proiect de serviciu.
 

Așa cum îți asculți corpul este ideal să îți asculți și ochii, din păcate întotdeauna solicitați și epuizați la final de zi. Alocă-ți pauze scurte și masează-i ușor! Nu uita că Eopticon te motivează să ai deschiderea de a cumpăra accesorii certificate pentru protejarea vederii!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!