De ce merită să alegi lentilele heliomate de la eOpticon?

De ce merită să alegi lentilele heliomate de la eOpticon?
Dacă simți că e nevoie de o schimbare a lentilelor de vedere, atunci este momentul să te interesezi despre modelele heliomate. Treptat, aceste modele - 2 în 1 au devenit alegerea tuturor purtătorilor de ochelari de vedere. eOpticon te încurajează să le testezi și o să vezi câte beneficii oferă ochilor într-un timp record. Nunața  lor se schimbă imediat în funcție de gradul de lumină. Aceste modele sunt concepute în special pentru a proteja corneea de radiațiile UV. Pe lângă adulți, și copii care încă se află în procesul de dezvoltare și manifestă o sensibilitate crescută în fața razelor nocive de lumină, pot purta lentilele heliomate de la eOpticon .

Detalii de care este bine să ții cont atunci când alegi lentilele heliomate 

Acestea sunt selectate în funcție de culoare, de aceea se mai numesc și fotocromatice. Spre exemplu, poți să alegi modele de lentile în nunța maro, verde, cenușii sau negre care se închid cu până la 85% atunci când persoana ia contact cu exteriorul. Spre exemplu, cele gri își schimbă nuanța până la 90%. Ține minte! În interior, acestea devin incolore, la fel ca și o pereche obișnuită de ochelari de vedere. Calitatea lentilei joacă un rol esențial. În mare parte, modelele heliomate sunt fabricate pe bază de molecule organice și se închid în primele zece secunde, un timp optim. Pentru a reuși să vezi care model ți se potrivește nevoilor tale, Eopticon te așteaptă cu recomandări și sfaturi în privința achiziționării!

Se adaptează foarte bine în toate circumstanțele

Acestea au puterea de a absorbe eficient razele UV dacă au aplicate și anumite tratamente. Spre exemplu, sunt recomandați pentru șofat. Se comportă exact ca modelele de ochelari de soare cu lentile polarizate, iar lumina nu devine deranjantă. Aici, ai mare grijă să optezi pentru aplicarea unui tratament antireflexie. Te încurajăm să faci marele pas și să te îndrepți spre un model care îți oferă o vedere clară și un grad de confort mărit. Investiția este mai mare, dar așa cum am specificat este un model 2 în 1 pe care o să îl apreciezi de la prima purtare. Te poți bucura de toate activitățiile în siguranță, fie că vorbim de munca de la birou sau de relaxarea în aer liber. Mai ales acum iarna, lentilele heliomate sunt un must have pentru tine!

Lentilele heliomate sunt considerate un miracol a opticii moderne

Pentru cei extrem de sensibili la lumina puternică sau la dispozitivele mobile, specialiștii au conceput aceste modele fotocromatice ce reușesc să elimine gradul de disconfort pe care ochii îl resimt. Pe lângă avantajele enumerate anterior, merită să menționăm faptul că modelele heliomate de la eOpticon diminuează și starea de oboseală și oferă 100% protecție împotriva razelor solare, mult prea puternice în sezonul rece. Persoanele care se confruntă cu deficiențe de vedere, pot apela cu încredere la aceste modele care ajută la însănătoșirea vederii.

Echipa de specialiști eOpticon  te întâmpină cu modele variate de lentile fotocromatice. Dacă consideri necesar, te încurajăm să consulți și un oftalmolog înainte de a comanda o pereche de lentile de vedere!


 

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!