Cum se îmbină sportul cu ochelarii?

Cum se îmbină sportul cu ochelarii?

Orice persoană activă știe că cel mai frustrant lucru din lume este să nu poți performa pe un teren de sport, pe o pistă sau pe orice alt teren sportiv din cauza ochelarilor. Indiferent de tipul de sport pe care îl practici, ochelarii pot deveni inconfortabili și te pot împiedica. 

Mulți sportivi au ales să schimbe ochelarii de vedere cu lentilele de contact, cel puțin pe perioada antrenamentului. Însă, ce soluții există dacă nu dorești să folosești lentile de contact?

 

Beneficii ale ochelarilor de sport

Ochelarii sport cu lentile de prescripție pot fi confecționați pentru aproape orice sport. Acestea sunt concepute special pentru siguranță și pentru a spori performanța pentru acel specific sport.

Acești ochelari de specialitate pot oferi, de asemenea:

  • Protecție împotriva soarelui

  • Vizualizare mai bună a contrastului

  • Reducerea orbirii

 

Ce trebuie să ieiîn calcul dacă vrei să porți ochelari în timpul activităților sportive?

Este recomandat să optezi pentru o pereche de ochelari care folosesc policarbonat rezistent. Materialele din policarbonat absorb mai bine impactul, fiind un material mai moale. În acest caz, chiar dacă scapi ochelarii este mult mai puțin probabil să sufere daune. 

Lentilele din ochelarii sport sunt de obicei fabricate din policarbonat. Deoarece policarbonatul este un material rezistent la impact, funcționează bine pentru a proteja ochii de obiectele care se mișcă rapid. Policarbonatul are, de asemenea, protecție ultravioletă încorporată - o caracteristică valoroasă pentru sporturile în aer liber.

Ramele sunt și ele la fel de importante ca lentilele. Ramele sunt realizate din materiale durabile, care sunt concepute pentru a ameliora impactul. Mărimea lentilelor în ochelarii de sport este de obicei mai mare și mai largă decât la lentilele tradiționale. Dacă sunt lovite, impactul ochelarilor nu se află în apropierea ochiului. 

Descoperă oferta noastră la OCHELARI DE SPORT

 

Dacă totuși vrei să alegi lentile de contact

Lentilele de contact sunt o alternativă ușoară și foarte practică pentru cine dorește să scape de grija ochelarilor atât în timpul activităților sportive dar și în viața de zi cu zi. Există diferite tipuri de lentile, având posibilitatea de purtare de la o zi până la 30 de zile. Lentilele de contact sunt ușor de folosit, trebuie însă să ai grijă la igiena mâinilor și la instrucțiunile de utilizare. 

Descoperă oferta noastră de  LENTILE DE CONTACT

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!