Copiii pot purta lentilele de contact de la eOpticon! Îți spunem și de ce sunt indicate pentru micuțul tău!

Copiii pot purta lentilele de contact de la eOpticon! Îți spunem și de ce sunt indicate pentru micuțul tău!

Copiii pot purta lentilele de contact de la eOpticon! Îți spunem și de ce sunt indicate pentru micuțul tău!


 

Vestea că urmează să poarte o pereche de ochelari de vedere, le poate cauza traume emoționale celor mici. Fiind puși în fața unei schimbări majore care vizează aspectul fizic, copiii pot să fie reticenți și dezamăgiți de înșiși. Ca și părinte este bine să știi cum să pui problema și să îi explici situația de la bun început. Știm cât de încăpățânați sunt copii, iar pentru a găsi o cale de mijloc, eOpticon te încurajează să alegi lentilele de contact. eOpticon te liniștește și îți spune că este o alternativă potrivită, deoarece îngrijirea acestor accesorii de vedere îl face mai responsabil pe copil! Pe parcursul timpului, noi am primit o serie de întrebări legate de lentilele de contact din partea părinților. În cele ce urmează, echipa a rezumat principalele nelămuriri ale părințiilor:


 

De la ce vârstă este recomandată purtarea lentilelor de contact
 

 

Și iată că venim cu o veste bună! Nu există o perioadă prestabilită, atât timp cât copilul știe să aibă grijă de aceste accesorii! O să vezi cum acesta începe să devină preocupat de sănătatea ochilor și de bunăstarea lentilelor de contact. Este esențial să îl înveți din prima zi cum să le folosească și să le păstreze într-o stare bună. Pentru a vedea cum evoluează, încearcă să optezi pentru un model de lentile de contact de unică folosință.




Care sunt avantajele pe care le au copiii dacă poartă lentile de contact


 

Astfel de accesorii le oferă toată libertatea celor mici să se bucure de activitățiile specifice copilăriei sau de cele extrașcolare. În general, ei sunt foarte activi, plini de energie și neatenți la ochelarii de vedere. Ca și părinte, ești obligat a doua să îi înlocuiești lentilele crăpate, în cazul unui incident. Dar pe de altă parte, lentilele de contact nu sunt expuse unei eventuale deteriorării, îi oferă un câmp vizual mărit și îi menține încredere copilului. Investiția unei perechi de ochelari este puțin mai costisitoare. În concepția echipei eOpticon, cel mai esențial aspect este ca și micuțul să învețe cum să folosească corect lentilele de contact, indiferent că sunt purtate o zi sau câteva săptămânii.
 

 

Cum reușește copilul tău să își păstreze lentilele de vedere, perfect curate
 

 

Înainte de a le înmâna, asigură-te că ai fost destul de clar în privința riscurilor de infectare dacă le împrumută altui coleg sau se joacă cu ele. O astfel de responsabilitate contribuie la procesul de maturizare a celui mic. Învață-l că aceste accesorii destinate sănătății ochilor nu sunt curățate cu fel de fel de soluții (aoa de la robinet, saliva, apa plata) sau să le șteargă cu diverse material. Echipa noastră te sfătuiește să fii alături de el la orice pas pentru a evita o infecție oculară!


 

Așadar, copiii se pot înscrie pe lista celor care pot purta lentile de contact! Acete stopează dezvoltarea problemelor de vedere și, mai mult s-au dovedit sigure pentru cei mici comparativ o pereche de ochelari! Aceștia se pot bucura de orice activitatea specifică copilăriei cu o pereche de lentile de contact la eOpticon! Contactează-ne și noi o să îți oferim sfaturi utile pentru o alegere corectă!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!