Celebrează vara cu o pereche de ochelari polarizați de la Eopticon

Celebrează vara cu o pereche de ochelari polarizați de la Eopticon

Transformă-ți toate zilele de vară în amintiri fabuloase care să îți aducă zâmbetul pe buze! Bucură-te și petrece în compania celor mai dragi suflete și oferă-ți momente de relaxare! Vara 2022 este una cu totul aparte mai ales că la Eopticon se anunță noi modele de ochelari de soare cu lentile polarizate care îți protejează 100% ochii de lumina UV. În zilele toride, ochelarii sunt acel accesoriu util pe care nu ai cum să îl uiți acasă, deoarece îți definește stilul și te transformă într-o persoană versatilă care știe să pună accent pe modă.

La Eopticon primează calitatea pentru că absolut toate modelele sunt originale și aparțin unor branduri consacrate. Vara ai nevoie de o pereche de ochelari de soare, însă este necesar să alegi una care te ferește de razele nocive, mai ales dacă canicula te prinde pe plajă.

Descoperă modelul care se potrivește cu atitudinea ta

Unul dintre acele brandurile pe care toate iubitoarele de modă îl îndrăgește este Gucci, unul de top care știe să aducă vibe-ul retro din nou în lumina reflectoarelor. O asemenea pereche de ochelari te face să ieși din zona ta de confort și să te simți la un alt nivel! Detaliile de desing care tind spre rafinament nu te vor plictisi niciodată. Eopticon te inspiră cu modele creative care te fac să ai aer individualist și să simți cu adevărat moda și aerul italian de epocă. Gucci, grup de lux a contribuit la crearea unor bijuterii, ceasuri, obiecte de marochinărie, renumite în lumea modei. Nu pierde ocazia de a te cadorisi vara aceasta cu o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate de la un brand ce reprezintă vârful măiestriei italiene.

Rama modelului ales, un element subtil a personalității tale

Pentru sublinierea mai profundă a gustului în materie de modă, să știi că rama ochelarilor este cea transmite prima impresie despre outfitul tău. Echipa Eopticon a făcut un research cu tendințele din anul acesta și a descoperit că ramele ușoare, rezistente și prietenoase cu mediul sunt în topul preferințelor. În prezent, tot mai multe industrii mizează pe conceptual ECO și încearcă să realizeze obiecte care nu poluează natura. În acest sezon estival, avem deja 2 tipuri de rame câștigătoare care sunt alese mereu cu același entuziasm de către cei care vizează la o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate unicată. Modelul de ochelari de soare, aviator, evergreen, inspirit anii ’70 și ’80 câștigă teren ca în fiecare an, datorită ramelor metalice subțiri. Un alt model de rame de care femeile s-au îndrăgostit este cel cat eyes, splendid la vedere și extrem de atrăgăyot, perfect pentru personalități puternice care își accentuează latura delicate. Ideea este vechiul și noul fac echipă bună în absolut orice domeniu, mai ales în cel în care vorbim despre modă și frumos. Noroc că la Eopticon există modele pentru fiecare formă a fizionomiei și echipa noastră îți oferă consultant gratuită.

 

 

Vara aceasta este despre modă și despre SĂNĂTATEA vederii

Degeaba ai ochelari frumoși, dacă nu te ajută cu adevărat și îți afectează vederea la fiecare plimbare. În momentul când tocmai te-ai decis asupra modelului este bine ca acesta să include și tratamentul contra luminii ultaviolete. Spre exemplu, la Eopticon poți să alegi un model cu tratament oglindă care asigură o vedere clară și reduce acele reflexii pentru ca tu să ai un confort vizual la soare. De asemenea, echipa recomandă să descoperi zecile de modele cu toate cele 4 tratamente din care poți alege exact pe cel de care ai nevoie.

Lasă-te în voia distracției pentru că de protejarea corectă a vederii tale are grijă Eopticon!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!