Ce ochelari de soare sunt pe val în 2022. Eopticon te inspiră cu cele mai trendy modele!

Ce ochelari de soare sunt pe val în 2022. Eopticon te inspiră cu cele mai trendy modele!

Iată-ne într-unul dintre momentele noastre preferate în care vorbim despre vedetele sezonului cald! În fiecare an, ochelari de soare cu lentile polarizate de la Eopticon sunt cei care vor da tonul distracției și vor eclipsa superb ținutele colorate, dar și pe cele în care eleganța predomină.
 

Simte-te în lumina reflectoarelor cu un model care îți conturează un aer de divă și alege din zecile de ochelari de soare pe acel care ți se potrivește și te reprezintă în totalitate.
 

Deci care sunt cei mai cool ochelari de soare cu lentile polarizate pentru femeile care aspiră la un look superb și fără de cusur? Eopticon a selectat doar trei modele care „merg mână în mână” cu orice ținută și reușesc să confere frumusețea de care orice iubitoare de fashion are nevoie în fiecare zi!

Simte-te feminină cu unul dintre cele 3 modele recomandate de către echipa de specialiști și vezi cum lumea se învârte în jurul tău, iar complimentele imediat!
 

Ochelarii oversize pentru un aer misterios și fermecător
 

Unul dintre motivele pentru care pasionatele de modă aleg un astfel de model de ochelari de soare este reprezentat de faptul că le fac să se simtă mult mai apreciate, datorită outfitului modern. Ochelarii oversize sunt de nelipsit la ieșirile în oraș sau chiar la diverse evenimente în aer liber. Pe lângă aspectul impecabil, acest model de la Eopticon este remarcabil și prin lentilele polarizate, de calitate care estompează radiațiile ultra-violete ale soarelui. Modelul mizeză pe conceptul mare și excentric, avantaj prin care ascunde foarte bine unele imperfecțiuni ale tenului sau lipsa unui make-up.

Conturează-ți o imagine interesantă, greu de deslușit și vino acum pe site-ul - Eopticon, unde ai parte de până la - 60% la modele de ochelari de soare cu lentile polarizate oversize! Și ai de unde alege! Branduri precum – Bergman, Bolon, Bvgari sau Dolce & Gabbana toate sunt acolo pentru tine și poți să îți satisfaci și cele mai exigente așteptări!


 

Ochelarii neon, plini de magie și curaj
 

Cine nu își dorește o asemenea pereche de ochelari fabuloși și plini de reflecții de culoare? La drept vorbind, adolescenții au cel puțin câte un model, dar și adulții cu un spirit mai libertin și plini de viață, nu ezită să urmărească și să abordeze trendurile anului 2022. Mai ales în timpul sezonului estival, acești ochelari sunt un must have, deorece reprezintă acea pată de culoare din vestimentația ta.
 

Apropo de haine, este esențial ca și culoarea ochelarilor de soare, tip neon să nu intre în conflict cu nuanța tricoului, pantalonului sau a cămășii. Optează pentru o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate de la Eopticon care nu doar că te transformă în sufletul petrecerii, dar îți protejează în totalitate ochii, comparativ cu un model obișnuit! Strălucește și fii glow în gașca ta de prieteni!
 

Modelul aviator, piesa clasică care demonstrează că nu iasă niciodată din tendințe
 

Nu am selectat la întâmplare acest model, prezent și în magazinul nostru online. Nici o generație nu a fost privată de ochelarii de soare aviator care s-au transformat în accesorii nemuritoare în scena modei! Mai ales în anii ’70-’80, modelul a căpătat amploare, timp în care iubitorii muzicii disco purtau cu mândrie acest model de ochelari cu rame delicate.
 

Spre exemplu, te poți îndrepta spre ochelarii de soare cu lentile polarizate de la brandul Ray-Ban care îți oferă modele atemporale cu note urbane care vin să îți completeze imaginea într-o manieră expresivă. Forma lentilelor rotunde și ramele subțiri îți oferă un câmp vizual mărit. De când compania americană a lansat pe piață modelul aviator, oamenii au observat că își pot exprima personalitatea și preferințele într-un alt mod! Ochelarii realizați de comapania americană Ray-Ban, modelul aviator a fost doar începutul unui trend care s-a extins în toată lumea!

Ei bine, dacă soarele ne zâmbește, haide să ținem și noi pasul cu moda și să avem grijă de sănătatea ochilor!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!