Vezi care este perechea ta potrivită de ochelari de soare pentru festivalurile 2022!

Vezi care este perechea ta potrivită de ochelari de soare pentru festivalurile 2022!

Câte festivaluri ai bifat anul acesta? Sperăm că ai o listă generoasă și încă mai ai în plan să profiți de cel mai frumos sezon al anului. Vara este despre mult, mult vibe bun cu care te încarci de la petrecerile pe „nepusă masă”. Pe lângă buna dispoziție de care ai neapărat nevoie, aspectul fizic și modul cum alegi să te pui în valoare, face parte din ritualul de festival. Până la urmă, vorbim despre pozele pe care le publici în Social Media. eOpticon îți face viața mai ușoară și te inspiră cu modele de ochelari de soare cu lentile polarizate, de-a dreptul grandioase, care te vor scoate din zona de confort. Sezonul acesta, eOpticon îți arată cum să te bucuri de evenimentele în aer liber și, în același timp să îți protejezi vederea 100% împotriva razelor UV.

 

Modelele supradimensionate sunt mereu în centrul atenției

 

În lunile de vară, simți nevoia să dai un refresh garderobei și să aduci îmbunătățiri aspectului fizic. Spre exemplu, poți să începi chiar cu o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate ce au o formă supradimensionată. Acest tip de lentile, filtrează total razele soarelui atunci când ești în apropierea unei piscinii și reflexiile în apă sunt deranjante. Ne place foarte mult acest model, deoarece se potrivește cu orice stil vestimentar și îți oferă un aer misterios. Dorința de a descoperi ce se ascunde dincolo de perechea de ochelari este mai arzătoare ca niciodată pentru cel căruia i-ai stârnit interesul. Ca sa îți o idee, de la eOpticon, poți alege brandurile de ochelari de soare cu lentile polarizate: Dolce&Gabbana sau Vogue.
 


Optează pentru formele geometrice pentru o mai bună armonizare facială

 

Pentru persoanele care au fața ovală sau rotundă, un model dreptunghiular care se remarcă prin colțuri bine definite, ar fi una dintre modelele cele mai indicate . Pentru că sunt ușor de integrat în orice ținută și fac față chiar și celei de festival, ochelarii de soare cu lentile polarizate, în formă dreptunghiulară sunt considerați o piesă consacrată. Sunt de nelipsit în toate casele mari de modă. Acele rame late scot în evidență trăsăturile feței, deoarece cu eOpticon, orice imagine capătă un nou sens. Este important ca în sezonul estival să simți că trăiești și savurezi la maxin fiecare clipă. De aceea, îți recomandăm să ne vizitezi online și să îți selectezi un model de ochelari de soare cu ramele dreptunghiulare: https://www.eopticon.ro/ochelari-de-soare/dreptunghiulara

 

Dă un refresh look-ului cu un model colorat

 

Alege ramele rotunde pentru un plus de senzație! Dacă e distracție, cel puțin să fie cu bun gust și lume bună! Așa, ne place să începem orice party! Acum, îți facem cunoștiință cu un model după care festivalierii sunt efectiv înnebuniți! Ochelarii de soare cu lentile polarizate și cu formele rotunde sunt pe val și în 2022! Fie că alegi să abordezi o ținută relaxantă sau hippie, nu vei fi dezamăgită! Ochelarii cu rame rotunde fac echipă cu un cardigan lung pe care îl vei purta odată cu lăsarea serii! Așadar, pregătește-te cu o pereche de ochelari cu rame colorate care ies în evidență cu orice pieasă vestimentară! Vizitează-ne online și membrii eOpticonn reușesc să îți conceapă propria ta pereche preferată!

 

Simte atmosfera și creează-ți amintiri prețioase cu un outfit superb și de neegalat! eOpticon te inspiră cu modele de ochelari de soare cu lentile polarizare originale ce rezistă vremii!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!