Când este timpul să îți schimbi ochelarii de vedere?

Când este timpul să îți schimbi ochelarii de vedere?

Când este timpul să îți schimbi ochelarii de vedere. Eopticon te sfătuiește.

Să ai grijă de sănătatea ta este cel mai bun lucru pe care îl faci pentru tine. Nu doar organismul are nevoie de atenție și îngrijire, ci și vederea. Uneori, nici nu realizezi cât de mult te impactează în viața de zi cu zi. Dacă durerea de cap persistă și simți că obosești mai repede decât în mod normal, atunci este timpul să îți pui o mare întrebare. Oare acum a venit momentul să îmi fac un control oftalmologic?
 

Dacă te numeri printre purtătorii de ochelari de vedere, înseamnă că cel puțin o dată la doi ani este indicat să faci o vizită medicului pentru că este posibil ca și dioptriile să fie modificate. Ajutorul îl primești de la medicul specialist, iar ochelarii de vedere sau lentilele de vedere le comanzi de la Eopticon.
 

Pe lângă vederea încețoșată, ochii roșii sau amețeli, stări total deranjante, echipa noastră te îndeamnă să îți reînoiești ochelarii de vedere și în următoarele situații.
 

Eliminarea tratamentului aplicat pe suprafața lentilelor
 

La Eopticon toate modelele de ochelari de vedere sunt deja încorporate cu anumite tratamente care diferă în funcție de scopul pe care lentila o îndeplinește. Ei bine, în timp, acesta se diminuează și lentila își pierde stratul cu proprietăți speciale. Oamenii au obiceiul de a nu își îngriji corespunzător accesoriile de vedere și le uită pe diverse suprafețe, fiindcă nu observă cu ochiul liber, acel tratament. Într-adevăr, el este invizibil și are rolul de a proteja vedere de reflexiile solare sau de a crește durata de viață a lentilei. Așadar, sticla suferă modificări din cauza nenumăratelor zgârieturi, iar performanța scade și tu ajungi să îți mijești ochii la fiecare observație.


Atunci când te confrunți cu probleme la nivelul ramei de susținere
 

Pe lângă deteriorarea lentilelor, o pereche de ochelari mai poate fi înlocuită în momentul când observi anumite deformări ale ramei. Chiar dacă disconfortul este unul nesemnificativ, Eopticon te încurajează să îți prețuiești vedere. În mod evident, nu dorești să stai câteva zile fără perechea ta de ochelari, doar pentru simplu fapt că brațele sau puntea nazală s-au crăpat în cele din urmă. Mai ales, dacă ești conștient că au și trecut doi ani de la ultimul control, acum ai un motiv în plus să îți verifici vedere și să te uiți după un alt model de rame mai actuale.
 

Stilul de viață te obligă să te îndrepți spre un alt model de ochelari
 

Cu toții purtăm o pereche de ochelari de vedere, însă nu avem activități în comun. Spre exemplu, cei care lucrează doar în fața unui monitor sunt încurajați să analizeze un alt model care și îi protejează ochii de lumina albastră. Aici este vorba despre un mediu nociv care cere, fără discuții soluții mult mai avansate ce filtrează acea lumină. La Eopticon găsești ceea ce ai nevoie și anume o pereche de ochelari de vedere pentru calculator, concepuți special pentru astfel de activități digitale care au aplicat un tratament suplimentar.

 

Acestea au fost cele 3 sfaturi pe care Eopticon le-a remarcat atunci când este mare nevoie de o schimbare a întregii perechi de ochelari de vedere. În primul rând, ai nevoie de o recomandare de specialitate, apoi bineînțeles că urmează și alegerea accesoriilor de vedere. Eopticon este alături de tine și îți oferă modele originale care au integrate acele tratamente ce mențin o lungă perioadă și sănătatea ochiilor.
 

Contactează-ne și noi promitem să îți punem la dispoziție un model adecvat și personalizat, oferit în urma discuțiilor personale cu tine!

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!