Avantajele unor lentilele de contact! Ce trebuie să știi înainte de a le purta!

Avantajele unor lentilele de contact! Ce trebuie să știi înainte de a le purta!

Ochelarii de vedere sau lentilele de contact? Lentile de contact sau ochelarii de vedere? Dificil, răspuns mai ales atunci când nu știi nimic despre beneficiile unei variante, mai recent apărute în domeniul medical. Cert este că ambele dispozitive au fost concepute pentru a corecta problemele de vedere, dar în același timp sunt destinate pentru publicuri diferite.
 

Ochelarii de vedere sunt varianta clasică, la drept vorbind mai puțin costisitore, fiind o investiție pe termen lung, deoarece ramele rămân aceleași în cazul în care oftalmologul îți recomandă doar schimbarea dioptriilor. Pe cealaltă parte, tinerii au cu totul alte preferințe și sunt atenți la modul cum arată, iar de aceea li se pare mult mai atractivă o pereche de lentile de contact.
 

Eopticon îți prezintă motivele pentru care adolescenții și cei până în 30 de ani sunt atât de cuceriți de acest instrument ce le oferă mai multă libertate în mișcare și desigur, pot masca unele probleme inestetice ale ochiului.
 

Optează pentru un partener de încredere de unde să cumperi
 

Lentilele de contact din shopul nostru online sunt adaptate în funcție de nevoile persoanei care suferă de o anumită infecție sau au primit un diagnostic nefavorabil. După ce medicul a efectuat examentul ocular, urmează să se stabilească tipul de lentile potrivit pentru problema depistată. Eopticon dispune atât de lentile colorate care schimbă nuanța irisului și ascund foarte bine unele neregularități. De asemenea, modelul selectat este purtat doar câteva ore pe zi până se ajunge la acel număr maxim admis și prescris de către medic. Modelele de la Eopticon îți oferă un câmp vizual mărit, deoarece nu mai există aceea barieră dintre ochi, rama ochelarilor și mediu exterior. Pentru cei care conduc, lentilele de contact reprezintă una dintre cele mai bune soluții, fiind un real ajutor.


 

Lentilele de contact sunt indicate pentru cei care practică sporturi în aer liber
 

Nu trebuie să renunți la hobby-urile tale dacă te confrunți cu probleme de vedere! Comparativ cu ochelarii tradiționali care obturează vederea periferică, în cazul lentilelor, acest inconvenient nu mai există. Te poți bucura din plin de sportul preferat, fiindcă modelul selectat nu îngreunează sub nici o formă, desfășurarea activității sportive. Lentilele de contact nu se aburesc când temperatura scade sau când părunzi într-o încăpere de la rece la cald. Știai că poți purta și ochelari de soare și lentile de contact în același timp? Dacă te afli la munte și ai în fața ta un traseu de urmat, fără îndoială ai nevoie și de o pereche de ochelari de soare cu lentile polarizate. Pentru astfel de drumeții sau activități în aer liber, Eopticon te întâmpină anul acesta cu branduri de top care se remarcă prin calitatea materialelor de ultimă generație și tehnologii de imprimare. Îmbină plăcutul cu utilul și cumpără totul dintr-un singur loc certificat, unde noi îți oferim și consiliere gratuită.
 

Din punct de vedere estetic sun cea mai bună alegere pentru femei
 

Din experiența noastră, știm că mulți clienți sunt foarte interesați de felul cum se așează o pereche de ochelari sau dacă rama selectată este potrivită pentru fizionomia feței. Uneori, ei se simt puțin descurajați, căci nu își găsesc pe moment designul sau nuanța ramei potrivite. Atunci, ce le rămâne de făcut? Să se îndrepte spre un model de lentile de contact care nu creează disconfort, iar fața este la fel ca și înainte de detectarea problemei vizuale. Mai ales, pentru femeile cărora le place make-up-ul și sunt nerăbdătoare să demareze pregătirile pentru diverse evenimente speciale, lentilele sunt asemănate ca și acel “colac de salvare”. Cu o pereche de lentile de vedere de la Eopticon te bucuri în continuare de look-ul tău natural și poți să ai un stil aparte dacă ai curajul să alegi un model colorat.
 

În final trebuie să fii conștient că aceste dispozitive medicale moderne cer mult mai multă îngrijire și atenție din partea ta. Igiena este un aspect esențial în ritualul purtării lentilelor de vedere, deoarece pot apărea infecții la nivelul ochilor. Da, aceste accesorii au reguli stricte de întreținere, iar atingerea acestora de alte corpuri străine le poate contamina.

Suport clienti Luni-Vineri 09:00 – 16:00; Sâmbătă, Duminică – Închis

+40 733 336 480 contact@eopticon.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!